Tel.:
Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited
Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Wij zijn uw Leidend Licht.

Keuken en Wasserijprojecten, ontwerp, productie, vervoer, installatie. One-stop dienst.

Thuis

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Een paar woorden over ons
China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel
China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel
China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel
1 2 3

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Ongeveer V.Kitchen

Met 15 jaar van de industrieervaring, verleent V.kitchen volledige commerciële keuken en wasserijmateriaal planning, productie, vervoer en installatie de diensten.

Door de voordelen van onze mede-vervaardigde die fabrieken en producten in China worden gemaakt, kunnen wij de hoge materiaalkosten van nieuwe keukens en wasserijruimten bij een lagere prijs en een uitstekende kwaliteit oplossen.

Wij verdelen ook vele internationale en Chinese merken tegelijkertijd van materiaal die, materiaaloplossingen verstrekken voor klanten die naar hogere normen streven.

Wij kunnen ingenieurs meting ter plaatse, ontwerp ter plaatse en de installatiediensten aanbieden ter plaatse.

Vergeleken met internationaal die merkmateriaal, hebben de producten in China worden gemaakt sterke lokale voordelen, en de vereiste toebehoren nadat de verkoop gunstiger is.

V.Kitchen is geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoge niveaus van de dienst door professionele de industrieervaring.

Stichter M. Ken
Heeft vele jaren dienende klanten van de de industrieervaring in de hoge normenindustrieën

Bijvoorbeeld, Le Méridien, de marriott-Maldiven, de Woonplaatsen van de Vakantievilla het Hotel &, Saoedi-arabisch Legerrestaurant, enz.

 

Onze Groep

Het Materiaalco. van de Guangzhouv.kitchen Catering, Ltd

- Commercieel Keuken & Wasserijprojectontwerp, materiaal productie, plaatsinstallatie

Commercieel de keukenmateriaal van Guangzhougaintoo manufactur

- De commerciële productie van het keukenmateriaal

Commercieel de Wasmachinemateriaal van Guangzhoulijie manufactur

- De commerciële productie van het Wasserijmateriaal

KAK-Beperkte Handel

- Bedrijfsontvangst, product die, de verzendingsuitvoer controleren

 

Internationaal Merk

Angelo Po, Blendtec, BRAVILOR BONAMAT, CAMBRO, Cecilware, Concept, kuiper-ATKINS, CREATIVECHEF, Cunill, Curtis, DUALIT, Dustie, DVA, Edlund, eka, Everpure, Excalibur, Algemene FAEMA, Hamilton Beach, Hatco, Hobart, Imperia, Ijspartner, Kenwood, KitchenAid, Mazzer, Menumaster, OHAUS, OMAS, Omega, KONINGIN, robot-Coupé, ROLgrill, Rotisol, ROWLETT, Rubbermaid, SANTOS, SIRMAN, Sunkist, T&S, Taurus TAIJI, u-Ster.

 

Het Merk van China

Beste AXWOOD, Brandon, Corolla, ChieTak, CNIX, Changhe, Escoffier, vlam-Partner, JTC, enkel a, Kingbetter, LIDE, KEDE, TALOS Youtian, Zica, ZM.

 

V.Kitchenovertuiging om het beste materiaal voor uw keuken en wasserij door onze professionele diensten te verstrekken

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : V.Kitchen

Aantal werknemers : 10~100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Voedingsdienstontwerp

wij bieden standaard of op maat gemaakte commerciële keukenontwerpen voor uw restaurant, bar of koffiebarbinnenland aan. Geen kwestie hoe groot of klein uw ruimte, ons team u kan helpen de perfecte commerciële keukenplattegrond vinden.
Een goed-gedachte-uit commerciële keukenlay-out niet alleen staat uw achter-van-huisteam toe om de maaltijd van uitstekende kwaliteit te produceren, maar het verbetert ook de snelheid en de efficiency van uw volledig team – iets die in een betere ervaring voor al uw gasten vertaalt.

Verwervingsdeskundigheid

Door de voordelen van onze mede-vervaardigde die fabrieken en producten in China worden gemaakt, kunnen wij de hoge materiaalkosten van nieuwe keukens en wasserijruimten bij een lagere prijs en een uitstekende kwaliteit oplossen.
Wij verdelen ook vele internationale en Chinese merken tegelijkertijd van materiaal die, materiaaloplossingen verstrekken voor klanten die naar hogere normen streven.
Met ons breed product die aanbieden, kunnen wij de begroting van om het even welk project ontmoeten geen kwestie de grootte.

Projectleiding & Installatie

U hebt de componenten en de lay-outs van commercieel keukenontwerp overwogen.
Met meer dan 15 ervaring van het jaar in het ontwerp en de installatie van commerciële keukens over Afrika van Sri Lanka, Mauritius aan Egypte.
Geen kwestie waar in over de hele wereld u wordt gevestigd, V.Kitchen kan de volledige levering rendabel leveren en beheren en het installatieproces voor uw project.we zal, zal al materiaal en opslaan, opslaan ontvangen tot de plaats voor levering klaar is.

Onderhoud & Reparaties

De reparatiediensten kunnen niet alleen u helpen de aanvulling van uw materiaal uitbreiden, maar ook u en uw werknemers geruststellen. Wij zullen u en uw werknemers van materiaal opleiding en materiaalhandboeken voorzien om ervoor te zorgen dat uw keuken veilig werkt en bij de beste efficiency blijft werken.
Contacteer ons vandaag voor meer informatie of met onze goed geïnformeerde staff.V.Kitchen spreken is geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoge niveaus van de dienst door professionele de industrieervaring.

Bedrijfteam

V.Kitchen kan volledige pasvorm outs, installaties, het opdragen, en operationele instructies, aan onderhoud en na de verkoopdienst voor uw commerciële keuken aanbieden. Met meer dan 15 jaar van ervaring in de commerciële keukenontwerp en het ontwerpdiensten van de restaurantkeuken, begrijpen wij de vragen vragen en de factoren na te denken.

Als professioneel die ontwerp en installatieteam aan een ervaren materiaalleverancier hebben wij wordt gekoppeld een inzicht in de belangrijkste soorten de voedseldiensten, de structuur van menu en stroompatronen, welk materiaal beschikbaar is, hoe elk punt van materiaal kan worden gebruikt en zijn capaciteit.

Het gebruiken van de diensten van V.Kitchen-van de de keukenontwerp en installatie van het Cateringsmateriaal commercieel team verzekert de meeste efficiënte energie en de productieve keuken wordt gevestigd voor uw verrichting.
Voor meer informatie over onze commerciële diensten van het keukenontwerp, contacteer ons bij 18665621206.

China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 3China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 4China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 5China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 6China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 7China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 8China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 9China Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Bedrijfsprofiel 10

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited
A6-gebouw, de Industriepark, Road van No.4th Yongfeng, Shiji-Stad, Panyu-District, Guangzhou, China
Tel.:86-186-6562-1206
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Modulair Kokend Materiaal Leverancier. © 2022 restaurantcookingequipment.com. All Rights Reserved.